Nejnovější recenze ze sekce Lazury a mořidla na dřevo
Dobře se s ním pracuje a jen čas ukáže jak je kvalitní
Perfektní
Lazuru Remmers jsem již v minulých letech několikrát použil a vždy jsem byl spokojen. Sice je dražší než Luxol, ale mnohem kvalitnější.
- .
- Vypadá dobře, rychle zasycha, doporučuji 2-3 vrstvy. Hotový nátěr je voděodolný
Detecha Karbolineum extra 8 kg palisandr
Poslanec
Přidáno: 3. listopadu 2023
(naposledy upraveno 3. listopadu 2023)
Zakoupeno v Barvy-laky-unimax.cz
OK.
Věřím mu.
Jednoduchá aplikace lazury na dřevo.
Detecha Karbolineum extra 8 kg teak
Přidáno: 26. října 2023
(naposledy upraveno 26. října 2023)
Zakoupeno v Nářadí PROFESIONAL
- skvělý produkt
- Kvalitní výrobek, doporučuji
Za mě velká spokojenost.
- Dobrá izolace v exterieru
Osmo 703 Ochranná olejová lazura 2,5 l Mahagon
Přidáno: 23. října 2023
(naposledy upraveno 23. října 2023)
Zakoupeno v Barvy na dřevo
Bohužel po zkušenostech s dřevem, jeho zpracováním i opracováním musím ač nerad, že objednán byl odstín mahagon a dodán odstín ořech. Nereklamoval jsem dodávku, protože už jsem zažil reakci, že produkt již byl otevřen a tedy reklamu nelze uznat.
Zdravím ing. Schneider
- Přehledné stránky, bezproblémové placení, doprava do 48 hodin, včetně SMS upozornění.
- V říjnu 2023 jsem obdržel plechovku barvy s trvanlivostí dva roky vyrobenou v srpnu 2022.
Dobře se s ním pracuje (vodouředitelný). Velice slušná trvanlivost nátěru i v náročných podmínkách. Dobře se obnovuje.
Dobře se s nátěrovým systémem pracuje (vodouředitelný), zároveň velice slušná trvanlivost. Bez potíží "obnovitelný" do opětovně slušné podoby.
- Dobře se s ní pracuje.
Kvalitní lazura nadřevo
- kvalitní barva
trochu dražší, ale kvalitní barva
- Pěkná bílá
- Vodou ředitelná, lze snadno umývat štětce
- Rychle schne
- Při aplikaci odstřikuje (kvůli řídké konzistenci)
- Málo drží, vyžaduje další nátěr bezbarvým lakem, nevím, jak to dopadne
- 2-3 cm barvy v plechovce chybí (to samé u Sportakrylu, takže asi nějaká značka výrobce)
Balakryl Dixol bílá jsem koupil v OBI. Plus je, že je vodou ředitelná, takže se snadno myjí štětce, dá se, v případě potřeby, naředit vodou z kohoutku. Barva má pěkný bílý odstín, který není do žluta jako jiné barvy na bázi ředitel
Bohužel tím výhody končí. V plechovce bylo cca o 3 cm "pod hladinku". Barva mí řídkou konzistenci, takže při aplikaci stříká kolem, také je nutné nanášet více vrstev. Nevpíjí se do dřeva, drží jen tak na povrchu a to ne moc pevně. Dal jsem tří vrstvy, pak část zalepil kvalitní maskovací páskou, po půl dni jsem sundal, hnedka šla část barvy dolu.
Takže mě čekají tři nátěry Balakryl Sportakrylem s mezibroušením, to je dohromady šest vrstev a něco nejde dělat najednou (hořejšek/spodek), takže si říkám, že ta absence nažloutlého odstínu mě asi vyjde časově dost draho. Měl jsem tam dát asi středněvrstvou alkdydovou bílou lazuru jiné značky. Sice by byla nažloutlá, ale stačily by asi dva nátěry a konec, ještě bych nemusel stále uklízet cákance.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »